Samen werken aan marktgedreven groei

Marktonderzoekbureau Blauw Research genereert de juiste inzichten en helpt jou betere keuzes maken die leiden tot continue groei.

Wij werken met trots voor deze klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

"Het IHUT onderzoek gaf ons direct inzicht in de klantervaring. We kregen zeer waardevolle en leerzame inzichten om ons nieuwe product optimaal te ontwikkelen".
Christian Schelle
Product Manager
"De CEPs interviews waren heel verhelderend. Je krijgt in korte tijd van verschillende doelgroepen een vertegenwoordiger aan tafel. In korte tijd kregen we een enorme rijkdom aan nuttige informatie. Het was ook echt een feestje om daarbij aanwezig te zijn."
Cora Everaarts
Manager Marketing Intelligence
"De samenwerking met Blauw ervaren we als prettig en effectief. Ze leveren een continue goede kwaliteit en denken constructief mee om tot de juiste vragen en oplossingen te komen voor nieuwe diensten of productinnovaties. Tevens zijn ze heel flexibel en schakelen snel!"
Klaske van den Berg en Peter Boin
"Door het positioneringsonderzoek van Blauw weten we nu hoe we ervoor kunnen zorgen dat meer mensen aan ons merk gaan denken en voor de Baak gaan kiezen."
Justine Passera
Marketing & Communicatie Manager
"Al snel merkten we dat we júist als scale-up veel waardevolle resultaten uit het onderzoek konden halen."
Ilse van Loon
Head of Brand & Communications
"Een groot voordeel in de onderzoekopzet was een duidelijke projectflow met meerdere feedback- en discussiemomenten."
Ron Rutgers
Category Development Manager HAK
"Blauw nam ons goed mee in het proces en keer op keer zat hun toegevoegde waarde in de scherpte van hun analyses en goed hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden."
Marloes Antheunis
Senior communicatieadviseur
"Wat de samenwerking écht goed maakte was dat we ons begrepen voelden als klant, er werd meegedacht vanuit ons perspectief. "
Carolien Govers
Kwantitatief Onderzoeker Efteling
"Het onderzoek heeft veel sturing gegeven, en heeft de basis gevormd voor verdere berekeningen en het maken van een goeie business case."
Jiri Staats
Head of Brand & Portfolio innocent drinks

Werken bij Blauw Research

Word jij de nieuwe Blauwer?

Als Blauwer ben jij deel van onze onderscheidende cultuur, we doen graag slimme dingen om het voor onze klant en voor onszelf beter, makkelijker en leuker te maken. Voorop lopen in trends en ontwikkelingen zorgt voor een succesvol bestaan.

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen weg te zoeken
  • Een kantoorpand op een toplocatie in wereldstad Rotterdam
  • Flexibel werken qua tijd en plaats

Benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen?

Jos Vink
CEO