Nieuws
6/10/2022

Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers 2022 voor Obvion

Obvion heeft de Gouden Spreekbuis Hypotheek Verstrekkers 2022 gewonnen en liet tijdens deze 25e editie de sterkste ontwikkeling zien. Vooral de enorme ontwikkeling die Obvion enkele jaren geleden heeft ingezet, werpt nu haar vruchten af. Of zoals de verstrekker het zelf zegt: “alle seinen staan op groen”. Deze metafoor wordt niet voor niets gebruikt: Obvion zet zwaar in op verduurzamen van de woning, zowel voor nieuwe als ook voor bestaande klanten.

Naast Obvion waren ook Rabobank en Regiobank genomineerd. Deze drie verstrekkers danken de nominatie aan een zeer positieve ontwikkeling in hun resultaten in de Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers. Uiteindelijk bepaalde de vakjury, bestaande uit Michiel Meijer – directeur van Van Bruggen Adviesgroep, Nico Stolwijk – manager belangenbehartiging Vereniging Eigen Huis, Bart de Nie – directeur van Stichting Erkend Hypotheekadviseurs en Alex Klein – hoofdredacteur van InFinance de winnaar. Rabobank en Regiobank wonnen de Zilveren Spreekbuis.

De Gouden Spreekbuis wordt uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die zich het afgelopen jaar het beste heeft ontwikkeld op het gebied van communicatie, imago, bekendheid en dienstverlening. Het imago en de performance wordt gemeten onder adviseurs die samenwerken met de verstrekker.

De uitreiking van de Gouden Spreekbuis Verstrekkers 2022 vond dit jaar plaats op HypoVak. In het juryrapport is meer te lezen over de beoordeling van de winnaar en beide andere genomineerde verstrekkers.

Uitgelichte

expertise(s)

No items found.
No items found.
No items found.