Marketing Strategy

In een sterke en toekomstbestendige marketingstrategie staat de consument centraal. Vergroot je succes vanuit inzicht in consumentengedrag en -behoeften binnen jouw categorie  

Het succes van je marketingstrategie vergroot je door de consument centraal te stellen. Of je nu een nieuwe markt wil betreden of nog meer succes uit je bestaande portfolio wil halen. Onze Blauw-experts helpen jou om groeikansen binnen de categorie te ontdekken vanuit inzicht in consumentengedrag- en behoeften.  


Consumentengedrag- en behoeften veranderen per situatie. Om groeikansen te ontdekken, moet je begrijpen hoe inzichten met elkaar in verbinding staan. Wij helpen je het grotere plaatje te zien vanuit het perspectief van de consument. Zodat jij weet hoe je jouw marketingacties het beste kunt vormgeven.

Wij zijn trots op onze klanten

Over

Marketing Strategy

Specialisten in Consumer Goods & Services, van FMCG tot Durables en Retail

Ons team is gespecialiseerd in consumentenonderzoek binnen de wereld van Consumer Goods & Services. Van FMCG tot Durables en Retail. Wij voelen ons thuis in deze ‘snelle’ wereld waarin de consument binnen no-time keuzes maakt. En waarin de keuze vrij is om te switchen tussen winkels, merken en producten. Dat zorgt er namelijk voor dat je als merk continu op je scherpst moet blijven om de klant niet te verliezen.  

Maatwerkoplossingen voor de juiste strategische keuzes

We helpen onze opdrachtgevers strategische keuzes te funderen vanuit inzicht in consumentengedrag- en behoeften. De uitdagingen van onze opdrachtgevers zijn nooit helemaal hetzelfde. En het antwoord vanuit onderzoek dus ook niet. Dat is de reden wat wij werken met maatwerkoplossingen.  

Binnen de maatwerkoplossingen, passen wij onze kennis en ervaring met uitdagingen binnen talloze categorieën toe om de efficiency en impact van onze onderzoeken te vergroten.

Kan ik je helpen met jouw marktuitdaging?

Frederieke van Leeuwen
Frederieke van Leeuwen
Business Lead Marketing Strategy