International

Naast de onderzoeken in Nederland, zijn we ook als internationaal marktonderzoekbureau actief. Vanuit ons kantoor in Rotterdam coördineren wij in meerdere landen onderzoek.

Voor bedrijven die wereldwij actief zijn, is dit een belangrijke pré. Onderzoek houdt nu eenmaal niet op bij de grens. is ook mogelijk om een onderzoek in eerste instantie alleen in Nederland op te starten en pas later uit te rollen naar andere landen. We passen onze programma’s steeds op maat aan. We weten precies welke onderzoeksmethodes wel of niet werken in de diverse landen en onze lokale onderzoekers spelen in op de markt en situatie in het land van onderzoek.

Of het gaat om online onderzoek of face-to-face onderzoek, onze research managers hebben de kennis en ervaring om internationaal kwalitatief en kwantitatief onderzoek op te zetten en uit te voeren. Heb je een multi-country vraagstuk en wil je weten wat consumenten wereldwijd over je denken? Wil je weten of er in andere landen vraag is naar jouw product of dienst?

Wij zijn trots op onze klanten

Over

International

Wil jij ook internationaal onderzoek uitvoeren?

 Jos Vink