Community onderzoek

Goed community onderzoek geeft je het essentiële inkijkje in de belevingswereld en het gedrag van jouw (potentiële) klant

Van strategie tot executie, in elke fase weet jij jouw klant centraal te stellen. Maar hoe kom je snel en gemakkelijk in contact met jouw klant? Community onderzoek kan jou daar uitstekend bij helpen!

Community onderzoek Blauw Research
Over
Community onderzoek

Via community onderzoek geven wij je op elk gewenst moment het essentiële inkijkje in de belevingswereld en het gedrag van jouw (potentiële) klant. Afhankelijk van de vragen die je voor jouw doelgroep hebt of de verbinding die je met hen zoekt, leggen wij via een digitaal platform de juiste opdrachten aan jouw doelgroep voor. Dat levert een win-win situatie op: je doelgroep voelt zich gehoord en begrepen en jij weet wat je te doen staat en zo vergroot je de impact van je acties!

Voor elke vraag de juiste community oplossing

Of je nou structureel met je klant(en) in contact wilt blijven of een vraagstuk hebt waar je afgebakend klanten over mee wilt laten denken, Blauw heeft verschillende community oplossingen. Lees hieronder meer over onze online community platforms ien ontdek welke community het beste past bij jouw wensen:

Aan de slag met community onderzoek?

Frederieke van Leeuwen
Business Lead Marketing Strategy
Frederieke van Leeuwen