Wil je meer informatie over de IB Hypotheekverstrekkers?

Nieuws
5/10/2023

Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers 2023 opnieuw voor Obvion

Obvion heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers gewonnen en liet ook tijdens deze 26e editie de sterkste ontwikkeling zien. Obvion durft moeilijke keuzes te maken en streeft naar uitmuntendheid op het gebied van groen en diversiteit. De verstrekker begrijpt dat het handhaven van een toppositie in de markt moeilijker is dan deze te bereiken. Door proactief te zijn en vast te houden aan haar kernwaarden “Hypotheken vanuit het hart”, lukt het Obvion om boven de concurrentie uit te steken.

Naast Obvion waren ook Florius en ING genomineerd. Deze drie verstrekkers danken de nominatie aan een zeer positieve ontwikkeling in hun resultaten in de Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers. Uiteindelijk bepaalde de vakjury de winnaar. De jury bestond dit jaar uit:

  • Roald van der Linde –bestuurslid bij Nationale Hypotheek Garantie
  • Nico Stolwijk – manager Externe Relaties en Positionering Vereniging Eigen Huis
  • Bart de Nie – directeur van Stichting Erkend Hypotheekadviseurs
  • Alex Klein – hoofdredacteur van InFinance, de winnaar.

Florius en ING wonnen de Zilveren Spreekbuis.

De Gouden Spreekbuis wordt uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die zich het afgelopen jaar het beste heeft ontwikkeld op het gebied van communicatie, imago, bekendheid en dienstverlening. Het imago en de performance wordt gemeten onder adviseurs die samenwerken met de verstrekker.

De uitreiking van de Gouden Spreekbuis Verstrekkers 2023 vond dit jaar plaats op HypoVak. In het juryrapport is meer te lezen over de beoordeling van de winnaar en beide andere genomineerde verstrekkers.

Uitgelichte

expertise(s)

No items found.

Wil je meer informatie over de IB Hypotheekverstrekkers?

 Jos Vink