CEP Power Booster

CEP Power Booster

Claim met jouw merk de meest relevante momenten die kopers aan je categorie doen denken. Dit levert je een sterk mentaal marktaandeel op maar vooral extra koopgedrag, nu en in de toekomst.

CEP Power Booster Blauw Research
Over
CEP Power Booster

Welke CEPs komen het vaakst voor en kan jouw merk daarop nog groeien?

Een door kopers verrijkte lijst van category entry points (CEPs) is een goed begin. Maar het bepalen van relevantie voor je merk gaat in samenhang met concurrenten. Iedereen begrijpt dat daarvoor verdiepend onderzoek nodig is. Een studie die echt doorgrondt welke waarde verschillende CEPs hebben voor welke merken, inclusief jouw merk.

Vanuit onze CEP expertise over inmiddels honderden merken, waarderen we de category entry points:

  • Hoe vaak komt een CEP voor in het dagelijks leven?
  • Wat is de volumepotentie?

Met impliciet onderzoek koppelen we merken aan momenten en momenten aan merken.

Boost jouw merk met Category Entry Points

Met je merk inspelen op Category Entry Points (CEPs) gaat je helpen om je mental availibilty een boost te geven. Maar hoe selecteer je de meest impactvolle CEPs? En hoe zet je deze op strategische wijze in?

Onze branding experts Wilco Wigboldus en Ed Borsboom geven je in de whitepaper 'Boost jouw merk met Category Entry Points' niet alleen alle ins en outs over Category Entry Points (CEPs) zodat je volledig begrijpt wat CEPs zijn en wat ze voor jouw merk kunnen betekenen, ook leggen ze uit wat de do’s en dont’s zijn om impactvolle CEPs te ontwikkelen én hoe je deze kennis vertaalt naar praktijk zodat je ze op strategische wijze kunt inzetten om jouw merkherkenning te boosten.

Lees er nu meer over in onze whitepaper:

No items found.

Meer weten over de CEP Power Booster?

Ed Borsboom
Business Lead Branding
Ed Borsboom