CEP Power Program

CEP Power Program

Versterk het koopgedrag van jouw merk van kopers in je categorie, juist over de tijd. Zodat je regie voert op je meest relevante CEPs, bijvoorbeeld in marketingcommunicatie.

CEP Power Program Blauw Research
Over
CEP Power Program

Hoe werken jouw inspaningen door naar effect? En zijn er concurrenten die dezelfde CEPs ook (gaan) claimen?

Natuurlijk wil je sturing geven op de dynamiek achter je CEP prestaties en weten:

  • Wat kan er beter?
  • Op welke concurrent loop je uit?
  • Op welke CEP kan je extra investeren?

Met het CEP Power Program meten we twee keer per jaar over een periode van twee jaar . Dit geeft je tijdig het juiste inzicht. De periode is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkeling van je merk en je markt.

CEP-managment kent dynamiek door de tijd want kopers, concurrenten en context veranderen. Je geeft jezelf meer kansen met stuurinformatie die concurrentie niet heeft.

Boost jouw merk met Category Entry Points

Met je merk inspelen op Category Entry Points (CEPs) gaat je helpen om je mental availibilty een boost te geven. Maar hoe selecteer je de meest impactvolle CEPs? En hoe zet je deze op strategische wijze in?

Onze branding experts Wilco Wigboldus en Ed Borsboom geven je in de whitepaper 'Boost jouw merk met Category Entry Points' niet alleen alle ins en outs over Category Entry Points (CEPs) zodat je volledig begrijpt wat CEPs zijn en wat ze voor jouw merk kunnen betekenen, ook leggen ze uit wat de do’s en dont’s zijn om impactvolle CEPs te ontwikkelen én hoe je deze kennis vertaalt naar praktijk zodat je ze op strategische wijze kunt inzetten om jouw merkherkenning te boosten.

Laat je gegevens achter en download de whitepaper:

No items found.

Meer weten over het CEP Power Program?

Ed Borsboom
Business Lead Branding
Ed Borsboom