CEP Power Recce

CEP Power Recce

Zodat jouw merk de momenten claimt waarop aan de categorie gedacht wordt. Voor effectieve inzet van category entry points.

CEP Power Recce Blauw Research
Over
CEP Power Recce

Natuurlijk wéét je op welke momenten welke kopers denken aan jouw categorie. Hoewel het nog wel de rijkheid mist van antwoorden bij goed doorvragen onder echte kopers. We snappen dat je zelf geen tijd hebt om dit allemaal uit te zoeken. En dat je onderzoekscollega's misschien net niet genoeg ervaring hebben met dit specifieke kwalitatieve onderzoek.

In onze praktijk zien we vaak hoe belangrijk de kwalitatieve verkenning is voor meer impact. Je voorsprong versterken, nieuwe kansen benutten, met verbreding en verdieping krijg je dat.

Met focusgroepen maar ook met online kwalitatief onderzoek met inzet van research communities vinden we de antwoorden. Om meteen toe te passen en ook om kwantitatieve studies mee te verrijken.

Boost jouw merk met Category Entry Points

Met je merk inspelen op Category Entry Points (CEPs) gaat je helpen om je mental availibilty een boost te geven. Maar hoe selecteer je de meest impactvolle CEPs? En hoe zet je deze op strategische wijze in?

Onze branding experts Wilco Wigboldus en Ed Borsboom geven je in de whitepaper 'Boost jouw merk met Category Entry Points' niet alleen alle ins en outs over Category Entry Points (CEPs) zodat je volledig begrijpt wat CEPs zijn en wat ze voor jouw merk kunnen betekenen, ook leggen ze uit wat de do’s en dont’s zijn om impactvolle CEPs te ontwikkelen én hoe je deze kennis vertaalt naar praktijk zodat je ze op strategische wijze kunt inzetten om jouw merkherkenning te boosten.

Lees er nu meer over in onze whitepaper:

No items found.

Meer weten over de CEP Power Recce?

Ed Borsboom
Business Lead Branding
Ed Borsboom