Co-creatie

CO-LAB: Concept Co-creation​

CO-LAB: Concept Co-creation​

Laat je tijdens de ideation fase inspireren door analyses op social, trends en crowdfunding. Ga samen aan de slag met creatieve innovators en vertaal deze inspiratie naar concrete ideeën en werk ze uit. Na een laatste feedbackronde zijn ze klaar voor de volgende stap.

CO-LAB Concept Co-creation​ Blauw Research
Over
CO-LAB: Concept Co-creation​

Wat is CO-LAB?

Ons innovatieve online platform CO-LAB is een bron van ideeën, feedback, inzichten en inspiratie. Van laadpaal tot vleesvervanger. Tijdens de ideation fase verzamelen we zo veel mogelijk ideeën. Samen met jou voegen we de ideeën samen in een pressure cooker en werken we ze uit aan de hand van het behoeften-beloften-bewijs model. De aangescherpte ideeën worden teruggelegd in CO-LAB: deelnemers koppelen terug over welke onderdelen ze enthousiast zijn en welke onderdelen verbeterd kunnen worden. Zo werken we stapsgewijs toe naar het meest kansrijke product.

Met zorg geselecteerde deelnemers

We selecteren CO-LAB deelnemers met de hand op basis van de kwaliteit van hun inhoudelijke bijdrage in een assessment. Het zijn overwegend innovators en early adopters.

Creatieve Cocktail van werkvormen

Met 36 creatieve technieken dagen we onze deelnemers uit om mee te werken aan jouw product innovatie.

Social listening, trend- en crowdfunding deep-dive

Bij ieder CO-LAB traject raadplegen we meer bronnen voor inspiratie. Zo ontstaat een rijk beeld aan trends en ontwikkelingen.

No items found.

Aan de slag met Co-Lab?

Binne Heida
Business Lead Product Development
Binne Heida