Community onderzoek

Blauw Community

Blauw Community

Direct respondenten tot je beschikking hebben voor onderzoek? Voor organisaties die een los vraagstuk via community onderzoek willen uitzetten hebben we de Blauw Community.

Blauw Community
Over
Blauw Community

In onze 'eigen' community kun je bijvoorbeeld eenmalig verkennen waar kansen liggen in de markt of feedback ophalen op ideeën voor een nieuw product of een nieuwe campagne. Wij ontzorgen je daarbij volledig: van opzet van het vraagstuk tot uitvoering en terugkoppeling van de resultaten. Voor elk vraagstuk maken we gebruik van (een combinatie van) modules: zoals forumtopic, dagboek, challenge, vragenlijst of een poll.

Enthousiaste community leden voor diverse vraagstukken

In de Blauw Community zijn ongeveer 400 leden actief. Dit is een dwarsdoorsnede van Nederland. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste leden die het leuk vinden om mee te denken over diverse vraagstukken en ook graag delen wat hen dagelijks bezighoudt. Ze kunnen ook een (winkel)opdracht op een ontwerpopdracht voor je uitvoeren. Afhankelijk van het vraagstuk, selecteren wij de juiste doelgroep.

Blauw Community is direct beschikbaar

Onze communityleden reageren zeer snel, binnen 24 uur hebben we vaak alle respons al binnen. De community is al up & running en staat dus per direct tot jouw beschikking!

No items found.

Meer weten over onderzoek in de Blauw Community?

Nienke Vreugdenhil
Research Consultant Product Development
Nienke Vreugdenhil