DBA Benchmark

DBA Benchmark

Hoe kun je jouw merkherkenning en ook merksterkte boosten? Wij hebben daartoe de DBA Benchmark ontwikkeld die ook in jouw voordeel werkt.

dba benchmark Blauw Research
Over
DBA Benchmark

DBA onderzoek met uitsluitend impliciete onderzoeksmethoden

Onze DBA Benchmark is ontstaan uit de marktfilosofie van Byron Sharp, in combinatie met onze eigen jarenlange onderzoekservaring en kennis. Vor DBA onderzoek gebruiken we uitsluitend impliciete onderzoeksmethoden, die aansluiten op het werk van gedragspsycholoog Daniel Kahneman. Kahneman onderbouwt dat ons menselijk gedrag hoofdzakelijk (95%) het resultaat is van onbewuste routines en automatismen, oftewel Systeem 1 processen.

Met impliciete meetmethodes testen we DBAs op het onbewuste gedragsniveau van consumenten. Dat geeft spontanere en waardevollere uitkomsten dan wanneer antwoorden gebruikt worden waar mensen bewust over moesten nadenken, oftewel Systeem 2 processen.

Met onze DBA Benchmark ontdek je hoe opvallend en onderscheidend je assets zijn en of ze werkelijk hoger scoren dan die van de concurrent. Maar ook welke assets geen aandacht verdienen, en welke verder ontwikkeld mogen worden om het merk te laten groeien.

Whitepaper Boost jouw merk met Distinctive Brand Assets

Om je merkherkenning en ook merksterkte te boosten hebben wij de DBA Benchmark. Lees er nu meer over in onze whitepaper:

No items found.

Meer weten over onze DBA Benchmark?

Ed Borsboom
Business Lead Branding
Ed Borsboom