Team

Nicole Remmers

Nicole Remmers

Research Consultant Communicatie

Met ruim 15 jaar ervaring in het kwalitatieve marktonderzoek kan ik wel zeggen dat ik een onderzoeker in hart en nieren ben. Het is wat ik het beste kan en waar ik de meeste voldoening uit haal. Als economisch psycholoog blijft consumentengedrag nou eenmaal fascinerend.

Bij Blauw houd ik me bezig met uiteenlopende vraagstukken voor allerlei opdrachtgevers. Die variatie maakt het werk voor mij uitdagend en gevarieerd. Geen dag is daardoor hetzelfde.

Maar mijn hart gaat sneller kloppen van onderzoek naar maatschappelijk relevante thema’s, waarvan de resultaten bijdragen aan een betere samenleving. Deze projecten trek ik binnen Blauw zoveel mogelijk naar me toe. Ik vind het ontzettend leuk om organisaties te helpen te leren luisteren naar hun klanten en hen op weg te helpen om klantgerichter te werken. Want uiteindelijk wordt de wereld ook daar een stukje mooier van!

Ik ben moeder van Loek en Guus en getrouwd met Rijn. De combinatie van gezin en werk is soms een puzzel, maar als het meezit vind ik nog wat tijd voor mezelf. Ik hou van films, muziek en festivals. En in de zomer ben ik veel te vinden op het prachtige strand van Hoek van Holland.