Cases
ArboNed
Customer Experience

Gezond én klantgericht ondernemen door continu opvolgen van klantfeedback

ArboNed staat voor gezond ondernemen. Dit doen ze door mkb-ondernemers en haar werknemers te adviseren en onderzoek te doen om onder andere verzuim op de werkvloer te verlagen, arbeidsrisico’s te minimaliseren en de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Door het Voice of the Customer programma en de ondersteuning van Blauw kan de klantfeedback effectief worden opgevolgd.

Uitdaging

ArboNed staat dagelijks klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers met al hun vragen omtrent (preventieve) arbozaken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. De organisatie is opgericht in 1993 en is sinds 2015 onderdeel van HumanCapitalCare B.V.

Doorlopend de dienstverlening evalueren

Om de beste klantgerichte dienstverlening te kunnen bieden, heeft ArboNed een klantgerichte insteek waarbij men doorlopend evalueert hoe klanten de dienstverlening van ArboNed ervaren. Door de feedback van klanten zowel op team- als individueel niveau inzichtelijk te hebben kan ArboNed hier specifiek op bijsturen. De uitdaging is hierbij om constant te blijven verbeteren gebaseerd op de feedback van klanten.

Visie

Een klantgedreven organisatie word je niet zomaar en begint bij gedegen en doorlopend klantinzicht. Het Voice of the Customer programma van Blauw biedt hiervoor sinds 2016 een goede basis. Blauw ondersteunt ArboNed daarnaast bij het effectief opvolgen van klantfeedback, zodat ArboNed ook echt met de feedback aan de slag kan gaan en de dienstverlening structureel kan optimaliseren.

Oplossing

Klantbeleving top of mind maken én houden

Blauw biedt ArboNed een totaaloplossing waarbij feedback van klanten met de aanwezige opvolgmodule door de medewerkers van ArboNed kan worden opgevolgd in een online dashboard. Medewerkers volgen de feedback op via alert mails, waarbij de voortgang kan worden gemonitord via het dashboard.

Om het opvolgen van klantfeedback bij ArboNed medewerkers top of mind te houden, heeft Blauw een Closed Loop Feedback sessie verzorgd met bedrijfsspecifieke tips & tricks voor het opvolgen van klantfeedback.

Resultaat

Door onze onderzoeken heeft ArboNed de tools om zelfstandig klantfeedback op te volgen en deze ook daadwerkelijk als leidraad te gebruiken voor het optimaliseren van de dienstverlening. Lees hier meer over onze aanpak.

Meer over deze

case

Uitgelichte

expertise

Benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen?

Maarten van den Broek
Maarten van den Broek
Maarten.vandenbroek@blauw.com